Basisschool De Driehoek - Het Heesje

Net buiten Bocholt Centrum vindt je onze kleuterschool 'Het Heesje' terug. Het landelijk gelegen schooltje midden in ‘t groen is vlot bereikbaar, de kleuters kunnen naar hartelust bewegen, ontdekken en leren op de grote groene speelplaats.

Vanwege de kleine klasjes kunnen wij een persoonlijke, pedagogische aanpak garanderen, tevens bezoeken onze kleuters regelmatig de hoofdschool.
Het Heesje is een paradijs voor kleuters. ​
• groene speelplaats
• kleine klasjes met persoonlijke aanpak
• kleinschalige wijkschool midden in het groen
• vlot bereikbaar & een veilige schoolomgeving

Wil je kennismaken met Het Heesje, het zien, het aanvoelen of het zelf ontdekken? Dan maken we graag de nodige tijd voor je vrij om je wegwijs te maken en samen alles te verkennen.

Wens je een bezoekje te brengen dan neem je best rechtstreeks contact op met de juffen van Het Heesje. Onze juffen zijn tijdens de schooluren bereikbaar op 089 46 47 35.

Wens je extra info over onze schoolwerking of heb je bijkomende vragen dan ben je natuurlijk ook altijd welkom op onze hoofdvestiging in Bocholt.

Hopelijk tot binnenkort!

Update inschrijven

Door de coronacrisis is het op dit moment niet mogelijk om kijkdagen te organiseren. Als school vinden we dit bijzonder spijtig. We zoeken naar een mogelijkheid om later momenten te voorzien waarop ouders en kleuters een kijkje kunnen nemen in onze school.
Wenst u graag een gesprek en informatie over onze kleuterwerking of onze wijkscholen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Dit kan op het nummer 089.46.28.32 of op volgende mailadressen:
ilseverheyen@bsdedriehoek.be of evievandersteegen@bsdedriehoek.be.

We nemen graag tijd om in gesprek met u te gaan.

Update:

Geen nieuwtjes te melden momenteel!