Basisschool De Driehoek: info & inschrijven

Hoe zit het nu met inschrijven? Je kleuter kan instappen vanaf een leeftijd van 2,5 jaar. Vanaf deze leeftijd kan je kleuter instappen op een van de instapdagen die bepaald zijn door het ministerie van onderwijs.

Vanaf de leeftijd van 3 jaar kan je onmiddelijk na inschrijven instappen.

Voor de allerkleinsten voorzien we voor deze instapdagen infomomenten of kijkdagen waarbij ook een klasbezoek mogelijk is. Om dit praktisch in goede banen te leiden willen we vriendelijk vragen om hiervoor in te schrijven. Inschrijven kan via mail, telefonisch of via dit inschrijvingsformulier. Deze "open klasjes" zijn enkel georganiseerd in onze hoofdvestiging in het centrum. Wens je een bezoekje te brengen aan een van onze wijkscholen dan neem je best contact op met de juffen in de desbetreffende wijkschool.

Instapdagen schooljaar 2022 - 2023

Instapmomenten voor schooljaar 2022 - 2023 kan je hieronder terugvinden:

1 september 2022
7 november 2022 (kijkdag 25/10)
9 januari 2023 (kijkdag 20/12)
1 februari 2023 (kijkdag 31/01)
27 februari 2023 (kijkdag 14/02)
17 april 2023 (kijkdag 28/03)
22 mei 2023 (kijkdag 16/05)

Gelieve voor de "kijkdagen" in Bocholt centrum op voorhand een seintje te geven voor de praktische organisatie. (klik hier)

Wens je je kind definitief in te schrijven dan kan dit en dien je enkel de Kids ID of SIS kaart van je kind bij te hebben.

Wenst je kind in te stappen in een oudere groep kleuters of in het lager onderwijs? Neem even contact op met de directie om alvast even kennis te maken.

Hopelijk tot binnenkort in een van onze scholen!

Op onze hoofdvestiging kan je terecht voor kleuter - en lager onderwijs. Je kan onze school terugvinden aan het Matthijsplein, naast het Biotechnicum.

Meer info

Veel ruimte, stoeien op de grote speelplaats... Het Heesje biedt speel - en leerplezier voor onze kleuters.

Meer info

Midden in het groen van Kreyel bieden we kleuter - en lager onderwijs aan tot en met de tweede graad.

Meer info

Update:

Geen nieuwtjes te melden momenteel!