Basisschool De Driehoek - De Cocon

Midden in het groene Kreyel kan je De Cocon terugvinden. Hier is leren zoveel meer. Kinderen kunnen actief, zelfontdekkend, sociaal en in harmonie met de natuur zichzelf ontwikkelen. Kinderen staan centraal, leren van elkaar door te werken in kleine leefgroepen waardoor hun zelfstandigheid gestimuleerd wordt.

We streven naar hetzelfde einddoel als iedere andere school, maar de manier waarop het bereikt wordt is een wereld van verschil.


Enkele pijlers van De Cocon: ​

• Gelukkig leren
• Zelfontdekkend en ervaringsgericht
• In harmonie met de natuur
• Kind staat centraal

Er is kleuter - en lager onderwijs tot en met het vierde leerjaar voorzien.

Wil je deze schoolcultuur zien, ervaren en aanvoelen, zelf ontdekken, dan maken we graag de nodige tijd voor je vrij om je wegwijs te maken en samen alles te verkennen.

Wens je een bezoekje te brengen dan neem je best rechtstreeks contact op met de juffen van De Cocon. Onze juffen zijn tijdens de schooluren bereikbaar op 089 46 56 92.

Wens je extra info over onze schoolwerking of heb je bijkomende vragen dan ben je natuurlijk ook altijd welkom op onze hoofdvestiging in Bocholt aan het Matthijsplein.

Hopelijk tot binnenkort!

Verzamelen maar!
Vanaf donderdag 25 april staat er een Bebat - container op onze school. De volledige opbrengst van de ingezamelde batterijen gaat naar Wijkschool De Cocon in de vorm van educatieve inhoud!

Wijkschool De Cocon Troopert!

Nieuwsgierig? Surf naar "onze Trooper pagina" en Trooper mee voor onze schoolspaarpot zonder dat het u €0,01 eurocent extra kost!


Ook Gert Verhuslt Troopert mee: klik hier!

Wist je dat ....

onze wijkschool De Cocon anders zijn dik OK vindt? Kijk even mee op Het Belang van Limburg!