Basisschool De Driehoek - Centrum

In het hartje van Bocholt Centrum vind je onze moderne hoofdvestiging van De Driehoek terug. Er staat een ervaren team van dynamische leerkrachten klaar. Onze basisschool biedt kleuter - en lager onderwijs aan. Zowel de kleuterklassen als de leslokalen van de lagere school zijn voorzien van modene didactische hulpmiddelen.

Er is een grote uitdagende speelplaats voorzien waar kinderen kunnen ravotten of uitrusten. Binnen is er een ruime bewegingsruimte (sporthal) waar kinderen uit het lager onderwijs en kleuters gescheiden kunnen sporten.

Voor de allerkleinsten voorzien we infomomenten waarbij ook een klasbezoek mogelijk is. Om dit praktisch in goede banen te leiden willen we vriendelijk vragen om hiervoor in te schrijven.

Wenst u graag een gesprek en informatie over onze kleuterwerking of onze wijkscholen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Dit kan op het nummer 089.46.28.32 of op volgende mailadressen:
ilseverheyen@bsdedriehoek.be of evievandersteegen@bsdedriehoek.be.

We nemen graag tijd om met u in gesprek te gaan.

Op onze hoofdvestiging kan je terecht voor kleuter - en lager onderwijs. Je kan onze school terugvinden aan het Matthijsplein, naast het Biotechnicum.

Meer info

Veel ruimte, stoeien op de grote speelplaats... Het Heesje biedt speel - en leerplezier voor onze kleuters.


Meer info

Midden in het groen van Kreyel bieden we kleuter - en lager onderwijs aan tot en met de tweede graad.


Meer info

Update:

Geen nieuwtjes te melden momenteel!